Mineralniizvori


Отиване към съдържанието

ДОБРЕ ДОШЛИ В УЕБ САЙТА НА ХОТЕЛ "МИНЕЛАРНИ ИЗВОРИ" с. Огняново.

С. Огняново е разположено в Югозападна България, близо до КПП Илинден, на 12 км югозападна посока от гр. Гоце Делчев, на около 40 км от гр. Банско и 200 км от София. Скътано в полите на Пирин и западната част на Родопи планина, а реките Места и Канина, които весело ромолят привличат все повече погледите на български и чужди туристи. Селото е на 540 м надморска височина и благоприятен климат, а като се прибавят и минералните извори, които са в изобилие на територията – селището се превръща в отлично място за отдих и туризъм.

На това райско място се намира комплекс “Минерални извори”. Три вековни чинара посрещат гостите, а ромона на река Канина и уханието на родопски билки и цъфтящи акации ги изпращат. Хотелът се намира в близост (100 м) до основният минерален извор наречен “Мирото”, чиято изворна вода е с температура 42 оС.

Комплексът включва хотелска част, ресторант, летен бар, 2 къщи за гости, 1 вила, 2 открити басейна (за възрастни и детски), които се пълнят с минерална вода.

Хотелът разполага с 22 двойни стаи с тераси, 3 апартамента. Оборудвани са с ТV кабелна телевизия, локално парно, интернет, вани.

Ресторантът разполага с 80 места и външна градина със 100. Предлага се изключително богата българска кухня. За групи се изготвят и специални пакети от менюто.

На разположение на гостите на басейните са съблекални, душове, шезлонги, чадъри, бар.

За семейни приятели и компании под наем се предоставят новопостроените къщи, разполагащи с 1 апартамент, 3 двойни стаи, голяма кухня с трапезария.

Вилата разполага с 2 апартамента, 6 двойни (тройни) стаи, трапезария, вътрешен и външен басейн.

Водата е подходяща за лечение на заболявания като:
-костно-ставни
-неврологични
-стомашно-чревни и чернодробни
-заболявания на отделителната система

Телефони за връзка и резервации:

07523 21-38
0887 36 31 12
0898 77 04 69
0878 26 26 93 ресторантНазад към съдържанието | Назад към главното меню